Schoorsteenveger Druten

Schoorsteenveger Druten

Bent u op zoek naar een ASPB erkend schoorsteenveger in Druten voor het vegen van uw schoorsteen? Kies dan voor de vakkundigheid van Schoorsteenveger A. Manders. Het is verstandig uw schoorsteen tenminste een keer per jaar te laten vegen als u de houtkachel gebruikt voor sfeerverwarming. Gebruikt u uw houtkachel of openhaard als bijverwarming of als hoofdverwarming dan is het verstandig om uw schoorsteen twee maal per jaar te laten vegen.

Afspraak met Schoorsteenveger Druten

Wilt u gebruik maken van de diensten van schoorsteenveger A. Manders in de omgeving van Druten dan kunt u een afspraak maken via ons telefoonnummer 0652008285 of door het invullen van het contactformulier op onze website. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in schoorsteenvegen en schoorsteen-inspectie.

Schoorsteenvegen rieten dak Druten

Als ASPB schoorsteenveger in Druten zijn wij gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen op rieten daken. Door het gebruik van speciale ladders en rietstoelen is het voor ons mogelijk op een redelijk wijze via het rieten dak bij de schoorsteen te komen.
De schoorsteen kan van bovenaf worden geveegd en, wat belangrijk is, de vonkenvanger kan tijdens de werkzaamheden worden gecontroleerd en schoongemaakt.
Bij voorkeur vegen we schoorstenen van rieten daken in het voorjaar met droog weer om eventuele spoorvorming op het riet te voorkomen.

Als professionele schoorsteenveger in Druten werken wij alleen op afspraak !!

Na het vegen van uw schoorsteen in Druten ontvangt u van ons een bewijs welke u kunt bewaren voor uw verzekering.
Eventuele bijzonderheden worden op dit bewijs genoteerd.

Naast dat wij schoorsteenveger zijn in Druten kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van uw ventilatiesysteem in Druten.

Wij zijn  ASPB gediplomeerd schoorsteenveger voor de regio Oss, Uden, Veghel, Grave, Wijchen, Druten, Dreumel, Boven-leeuwen, Beneden-leeuwen, Beuningen en Wamel.