Ventilatiereiniging

Reiniging van uw ventilatie-systeem

Wij reinigen de ventilatie-kanalen met behulp van speciaal voor dit doel gefabriceerde borstels en een afzuigsysteem dat voorkomt dat stof en vuil opnieuw in de omgevingslucht terecht komt.

Doordat we voor elk kanaal passende borstels gebruiken verwijderen we het vuil en brengen de originele gladde structuur van het ventilatiekanaal weer terug zodat de lucht weer kan stromen zoals het hoort.

De motor en het schoepenrad worden handmatig met lucht en  een borstel  schoongemaakt, hierdoor voorkomen we verstoring van de balans in uw motor.

De ventielen en/of roosters worden verwijderd en handmatig gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel. Hierna worden ze weer op exact dezelfde opening teruggeplaatst.

Mocht uw ventilatie systeem filters bevatten dan worden deze op aanvraag vervangen.

Na het complete reinigingsproces wordt uw systeem opnieuw ingeregeld zodat in elke ruimte de optimale balans ontstaat voor de aanvoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht.

Voor bedrijven kunnen we de service bieden om het moment van reiniging buiten werkuren plaats te laten vinden zodat er geen negatief effect op de productiviteit ontstaat

Benieuwd naar de prijzen? Klik hier

Geïnteresseerd in onze diensten?