Dakgootreiniging

Dakgootreiniging

Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van een vervuilde dakgoot. Dakgootreiniging is belangrijk om het hemelwater goed af te voeren. Wanneer dit niet goed afgevoerd wordt, heb je kans dat er lekkages ontstaan met alle gevolgen van dien. Er zijn zelfs verzekeraars welke de schade niet vergoeden als er sprake is van achterstallig onderhoud van uw dakgoot? Laat daarom uw dakgoot reinigen door Schoorsteenveger Manders.

Vooral in de herfst en winter zorgen bladafval en takken voor verstopping in uw dakgoot. Door middel van een jaarlijkse dakgootreiniging- en controlebeurt zorgt u er in veel gevallen voor dat deze ongemakken voorkomen worden. Schoorsteenveger Manders voert deze beurt professioneel voor u uit. We maken hierbij uw dakgoot schoon en plaatsen eventueel boldraadroosters op uw afvoer. Na deze reiniging en controle spreken we eventuele mankementen met u door.

Wij voeren dakgootreiniging uit in de regio: Nistelrode, Heesch, Geffen, Nuland, Rosmalen, Oss, Berghem, Ravenstein, Schaijk, Uden, Volkel, Boekel, Venhorst, Odiliapeel, Mill, Erp, Veghel, Schijndel, Sint-oedenrode, Grave, Cuijk, Wijchen, Land van Maas en waal, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel.

Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om tegelijkertijd met het schoorsteenvegen uw dakgoot of dakgoten te laten reinigen door ons.

Naast het reinigen van uw dakgoten kunnen wij nog een aantal gespecialiseerde reinigingsdiensten voor u uitvoeren, voor meer informatie hierover kunt u kijken op : www.mandersreiniging.nl

Dakgoot voor reiniging
Dakgoot na reiniging

Tarieven dakgootreiniging

Bladvanger€15.00 incl. montage
Dakgootreiniging minimaal 10 meter€4.00 / €5.00Per strekkende meter
Dakgoten niet bereikbaar vanaf ladder reinigen wij NIET !!